Comunicat de presă privind măsurile adoptate de C.J.S.U. Prahova în şedinţa din data de 12 februarie 2021

 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-a întrunit vineri, 12.02.2021, într-o nouă şedinţă extraordinară, organizată în sistem audioconferinţă, pentru a supune dezbaterii şi aprobării Hotărârea nr. 09/2021, privind scenariile de funcţionare pentru unităţile de învăţământ începând cu data de 15.02.2021, şi Hotărârea nr. 10/2021 prin care se actualizează lista spaţiilor identificate de către autorităţile administraţiei publice locale pentru care se aprobă schimbarea temporară a destinaţiei iniţiale în Centre de vaccinare împotriva COVID-19, pentru etapa a II-a de vaccinare.

 

Prin Hotărârea nr. 9/2021, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului Educaţiei şi ministrului Sănătăţii nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, a adoptat scenariul de funcţionare pentru fiecare unitate de învăţământ preuniversitar din judeţul Prahova, începând cu data de 15.02.2021.

Deciziile au fost luate în baza propunerilor consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Prahova, avizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Direcţia de Sănătate Publică Prahova.

Scenariile aprobate de către CJSU le puteţi consulta în Aici.

 

Conform prevederilor Hotărârii nr. 10/2021, pentru etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, a fost actualizată lista spaţiilor identificate de către autorităţile administraţiei publice locale pentru care se aprobă schimbarea temporară a destinaţiei iniţiale în Centre de vaccinare împotriva COVID-19.

Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 va fi actualizată ori de câte ori situaţia o impune.

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a avizat temporar funcţionarea centrelor de vaccinare pentru perioada derulării campaniilor de vaccinare, în conformitate cu prevederile Ordinului comun nr. 2171/181/M.223/4380/2020 pentru stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19.

 

Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19

Nr.

Localitate

Denumire

Adresa

1.

Ploieşti

COLEGIUL NAţIONAL AL. I. CUZA

SALA DE SPORT

ploieşti

STR. TREI IERARHI NR. 10

2.

Ploieşti

FOSTUL LICEU LUDOVIC MRAZEK-CLăDIRE CORP II

ploieşti

STR. MIHAI BRAVU NR 241

3.

PLOIEŞTI

Centrul Medical Mediurg

 

Ploieşti

strada Plugari nr. 1 bis

4.

CâMPINA

Casa Tineretului

câmpina

BD. N. BĂLCESCU 50

5.

BUŞTENI

Centrul Cultural

Aurel Stroe

 

Buşteni

bld. Libertăţii 93

6.

MIZIL

Sala de Sport

 

Mizil

str. Stadionului F.N.

7.

SINAIA

ŞCOALA GIMNAZIALĂ

GEORGE ENESCU SINAIA

SINAIA

B-DUL CAROL I NR. 36

 

Odată cu adoptarea celor două hotărâri încetează aplicabilitatea prevederilor altor hotărâri C.J.S.U. Prahova contrare hotărârilor adoptate astăzi.

Toate hotărârile aprobate de C.J.S.U. Prahova pot fi consultate în varianta integrală pe site-ul www.isuprahova.ro.

 

 

Instituţia Prefectului – Judeţul Prahova

12 februarie 2021

Foto cu caracter ilustrativ