Vrei să devii pompier? Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu Boldesti vor fi scoase la concurs 278 de locuri pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă
În acest an, la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu Boldesti vor fi scoase la concurs 278 de locuri pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 22 pentru specializarea maistru militar auto (2 locuri pentru rromi).
 
‼️Persoanele interesate se pot prezenta începând de luni, 15 februarie şi până pe 28 februarie 2021, între orele 9:00-14:00, inclusiv în weekend la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova, din municipiul Ploiesti, strada Rudului, nr. 96, să depună cererea de înscriere pentru a participa la concurs. 
 
Informaţii suplimentare puteţi obţine accesând:
 
 
site-ul ISUJ Prahova:
 
pagina oficială a instituţiei de învăţământ: www.scoaladepompieri.ro sau pot fi obţinute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat din cadrul Serviciului Resurse Umane,  0244/595.366, interior 27.102.
 
Sursa:ISU Prahova