ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.21 ianuarie 2021
În perioada 20 – 21 ianuarie, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 25 misiuni, din care 7 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă, 16 urgenţe medicale şi 2 alte misiuni. Echipajele de salvatori au acţionat pentru stingerea a 2 incendii, precum şi în alte 5 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi: deblocare persoane din locuinţe, salvări de animale, accidente rutiere, etc. 
15 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din partea paramedicilor SMURD.
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 4 accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au fost transportate la spital. 
 
Un incendiu violent a cuprins cu repeziciune o locuinţă din localitatea prahoveană Târgşoru Vechi. Focul a izbucnit miercuri după-amiaza, în jurul orei 12:26, imediat la locul evenimentului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, una de primă intervenţie şi comandă şi una de prim ajutor. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent la bucătărie şi acoperiş cu degajare puternică de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Pompierii militari au reuşit să salveze locuinţele din apropiere. Focul, a pornit de la un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.
O locuinţă din localitatea prahoveană Plopeni a fost mistuită aseară de flăcări. Alarma    s-a dat în jurul orei 19:00. La sosirea celor doua echipaje de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă pe o suprafaţă de 90 mp, cuprinând trei camere, un hol şi baia. În incendiu au fost distruse mai multe obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, tâmplărie, haine, acte şi suma de 1000 lei. 
Incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o lumânare.