ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.6 ianuarie 2021
În perioada 05 – 06 ianuarie, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 27 misiuni, din care 9 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă şi 18 urgenţe medicale. Echipajele de salvatori au acţionat pentru stingerea a 2 incendii, precum şi în alte 6 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi: deblocare persoane din locuinţe, fenomene meteorologice etc. 
12 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din partea paramedicilor SMURD.
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la patru accidente rutiere, în localităţile Măgurele, Româneşti, Ploieşti şi Breaza, în urma cărora o persoană a fost transportată la spital.
Marţi, 05 ianuarie, în jurul orei 23:32, două echipaje de pompieri a fost alertate de urgenţă în localitatea Boldeşti-Scăeni, după izbucnirea unui incendiu care a cuprins un autoturism.
La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, cuprinzând autoturismul în totalitate. 
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
În contextul fenomenelor meteorologice, o locuinţă din localitatea Buşteni a fost inundată ieri, în jurul orei 08:47. Pompierii prahoveni au acţionat cu o motopompă pentru evacuarea apei din locuinţa inundată, pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp.
Marţi seara, în jurul orei 19:16, un echipaj de pompieri a fost alertat de urgenţă, referitor la un incendiu care a cuprins o locuinţă din localitatea Breaza. La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la instalaţia ornamentală şi la balustrada din lemn a balconului.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată ca urmare a unei acţiuni mecanice ori fizice.
 
Foto cu caracter ilustrativ