COMUNICAT IPJ PRAHOVA. Dispozitivul de ordine şi siguranţă publică din zona Sinaia a fost suplimentat (video)
 
 
În contextul deschiderii sezonului de schi pe domeniul schiabil din staţiunea  Sinaia, vă informez  faptul că atât ieri cât şi în cursul zilei de astăzi, dispozitivul de ordine şi siguranţă publică din zonă a fost suplimentat. Astfel, peste 20 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi sunt la datorie pentru a asigura respectarea regulilor prevăzute de legislaţia incidentă pe durata stării de alertă.
Colegii mei de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier şi Poliţia Sinaia sunt prezenţi la Telecabină,  Telegondolă şi Cota 1400 fiind sprijiniţi de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti. Totodată, la Cota 2000 acţionează jandarmi din cadrul Jandarmeriei Montane Sinaia.
Vă reamintim faptul că poliţiştii acţionează preventiv, însă faţă de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsuri ferme în scopul prevenirii infectarii cu virusul SARS-COV-2.
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.
Precizez că dispozitvul constituit din politişti rutieri pe principalele artere care duc spre Bucureşti, respectiv DN 1 şi DN1 A, este prezent la datorie pentru supravegherea şi fluidizarea traficului.