Premiul Mentor pentru excelenta in educatie ,ultima luna pentru nominalizari
În această lună se mai primesc nominalizări la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie
 
Profesorii şi antrenorii din Prahova pot fi nominalizaţi
Premiem anual 10 profesori şi antrenori care au descoperit tineri talentaţi şi au avut un rol important în viaţa lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemţoi, şi o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Detalii şi formularul de nominalizare online - https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor
 
Prin acest program dorim să atragem atenţia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit şi au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii paşi, al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.
 
Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reuşit şi reuşesc să stimuleze copii talentaţi, care îi pregătesc pentru a face faţă competiţiilor, care caută în permanenţă posibilităţile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelenţă educativă a condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoaşteţi, nominalizaţi-i la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie.
La ediţiile precedente din Prahova au fost premiaţi
 
2018
 
Miriţescu Toma -antrenor nataţie
 
 
2012
 
Petre Gabriel Claudiu - regizor trupă de teatru
 
 
Sursa:Comunicat Fundatia pentru Comunitate