IPJ PRAHOVA.ACTIUNI DE VERIFICARE A TRANSPORTULUI RUTIER.06 noiembrie  2020
Astăzi, (vineri,5 noiembrie a.c.) în intervalul orar 07:00-11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfăşurat o acţiune la ieşirea din localitatea Vălenii de Munte pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane.
 
Acţiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecţie stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane. 
 
Astfel de acţiuni sunt desfăşurate pentru prevenirea accidentelor de circulatie, siguranţa rutieră reprezentând o prioritate a activităţii poliţiştilor prahoveni. 
 
Au fost controlate peste 20 de vehicule.
 
În urma abaterilor constatate organele de control au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de peste 4.000 de lei.
 
Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren!
 
Totodată, le recomandăm să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri unde este obligatoriu, să nu se expună la riscuri!