Elevii  clasei pregătitoare B de la Colegiul Naţional “I. L .Caragiale” Ploieşti au fost invitatii  Primarului  Municipiului Ploiesti (foto si video)
Primarul Municipiului Ploieşti, a fost, vineri , gazda elevilor clasei pregătitoare B de la Colegiul Naţional “I. L .Caragiale” Ploieşti, în cadrul unei întâlniri care s-a desfăşurat la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti.
Copiii clasei amintite sunt implicaţi activ în proiectul mondial Climate Action, iniţiat de BBC, CNN şi National Geographic, care se derulează în colaborare cu NASA şi WWF, oameni de ştiinţă şi personalităţi publice de pe mapamond. 
Micii elevi de la Colegiul Naţional “I. L .Caragiale” i-au solicitat primarului Andrei Liviu Volosevici să le fie alături în acest proiect pentru a fi vocea schimbării în oraşul nostru.
Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, a dialogat deschis cu cei mai mici participanţi la acest proiect ecologic internaţional. Copiii au fost interesaţi despre măsurile de protecţie a mediului care pot fi luate de administraţia locală, precum şi despre acţiunile de viitor ce pot fi derulate, aşa încât gradul de poluare să fie redus în municipiul Ploieşti, spre binele întregii comunităţi.
Primarul Andrei Liviu Volosevici le-a vorbit elevilor despre transportul public ecologic, menţinerea curăţeniei în spaţiile publice, eficientizarea sistemului public de iluminat, dar şi despre cât de important este ca schimbarea spre o atitudine ecologică să plece de la fiecare om în parte, prin plantarea unui copac, păstrarea curăţeniei şi respectarea mediului înconjurător. 
De asemenea, le-a explicat micuţilor despre cât de sănătos este să facem mişcare, mersul pe jos sau cu bicicleta fiind factori importanţi în combaterea poluării atmosferice şi dezvoltarea lor armonioasă. Astfel, spre finalul întâlnirii, i-a invitat pe copii la un dans plin de ritm. 
În final, micuţii elevi i-au cerut edilului şef ploieştean să asigure oraşul cu mai multe coşuri de gunoi, dar şi să se planteze mai mulţi copaci în Parcul Municipal Vest.
Discuţiile au fost pline de entuziasm şi curiozitate.
Sursa:Comunicat Primaria Municipiului Ploiesti