ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.3 noiembrie 2020
În perioada 02 – 03 noiembrie, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 47 misiuni, din care 23 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă şi 24 urgenţe medicale. Echipajele de salvatori au acţionat pentru stingerea unui incendiu, precum şi în alte 8 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi: deblocare persoane şi animale din locuinţe şi salvări de animale.
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere în urma cărora o persoană a fost transportată la spital.
 
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităţilor de intervenţie au efectuat 12 acţiuni complementare de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus în unităţile-administrative din judeţ, respectiv Comarnic, Breaza, Tinosu, Brazi, Buşteni, Sinaia, Cocorăştii Mislii, Brebu, Cornu, Câmpina, Floreşti, Brebu, Puchenii Mari, Bărcăneşti, Râfov, Gherghiţa, Vălenii de Munte, Boldeşti-Scăeni, Lipăneşti, Măgurele, Bertea, Teişani, Sălciile, Ciorani, Tomşani, Colceag, Blejoi, Ariceştii Rahtivani, Păuleşti, Urlaţi, Gornet-Cricov, Lapoş şi Gura Vadului. Pompierii prahoveni s-au deplasat în localităţile vizate cu incidenţă crescută a virusului, transmiţând localnicilor cu ajutorul portavocei, principalele recomandări preventive.
 
Un accident feroviar s-a produs luni, în jurul orei 14:30, în localitatea prahoveană Corlăteşti. La o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism a intrat în coliziune cu un tren de călători care circula pe ruta Ploieşti-Urziceni.
Şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a reuşit să iasă din autoturism, fiind evaluat medical la locul evenimentului şi ulterior transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Cei 85 de pasageri care se aflau în trenul de călători nu au avut probleme medicale. 
La locul evenimentului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, unul de stingere şi unul de prim ajutor.