IPJ PRAHOVA.TRENURILE ŞI STAŢIILE C.F.R VERIFICATE DE POLIŢIŞTI PENTRU LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSUL SARS-COV2
 
 
În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova împreună cu jandarmi au acţionat atât în staţiile C.F.R. cât şi în trenurile de călători, pe ruta Valea Prahovei,  Ploieşti- Mizil, cât şi pe rutele secundare Ploieşti-Măneciu, Ploieşti-Slănic şi Ploieşti-Urziceni, pe linia aplicării prevederilor Legii nr. 55/2020 în scopul limitării răspândirii infecţiei cu virusul SARS-COV-2.
 
Au fost verificate peste 20 de trenuri de călători şi peste 10 staţii C.F.R. De asemenea, au fost legitimate peste 140 de persoane. Astfel, au fost aplicate peste 60 de sancţiuni dintre care 34 în conformitate cu Legea nr. 55/2020, valoarea totală a sancţiunilor fiind de peste 27.000 de lei.
 
Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur. 
Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.