Proiectul - Integritate 2020/Concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupţie
Direcţia Generală Anticorupţie, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia şi cu sprijinul financiar al Fundaţiei Hanns Seidel România derulează, în perioada octombrie-decembrie 2020, Proiectul#Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupţie. 
Proiectul îşi propune să stimuleze implicarea cetăţenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupţie. Participanţii la concurs sunt încurajaţi astfel să ia atitudine împotriva corupţiei şi să contribuie ei înşişi, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ şi responsabil.
Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii şi se desfăşoară pe două secţiuni, adresate amatorilor şi profesioniştilor.
Regulamentul de participare şi modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://RofaraCoruptie.ro/.
Mesajul Direcţiei Generale Anticorupţie este de toleranţă zero la infracţiunile de corupţie, iar pe această cale cetăţenii sunt îndemnaţi să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să ne sesizeze ori de câte ori este nevoie.
 
Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova pune la dispoziţia cetăţenilor, pentru a semnala fapte de corupţie săvârşite de angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, următoarele modalităţi de contact: sistemul telefonic gratuit Call-center Anticorupţie 0800.806.806, adresa de e-mail prahova.dga@mai.gov.ro, numărul de telefon 0244.302.609 sau fax 0244.529.654.
 
SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE PRAHOVA