ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV .7 octombrie 2020
În ultimele 24 de ore, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 32 misiuni, din care 10 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă şi 22 urgenţe medicale. Echipajele de salvatori au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere, în urma cărora 2 persoane au ajuns la spital.
Un bărbat de 35 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, după ce şi-a prins mâna într-un zdrobitor de struguri. Accidentul a avut loc marţi după-amiază în jurul orei 16:39, la o cramă din Urlaţi. Starea bărbatului a fost una gravă, având în vedere faptul că mâna i-a fost amputată deasupra cotului. După evaluarea medicală, victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din capitală.
La locul evenimentului au acţionat un echipaj de descarcerare si unul de prim ajutor. 
Nouă persoane au fost transportate de urgenţă la spital, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă, în jurul orei 06:20, pe DN1 în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată de la Movila Vulpii. Un microbuz cu navetişti a intrat în separatorii de sens, iar în urma impactului s-a răsturnat pe partea dreaptă. Toate cele 14 persoane implicate au fost evaluate medical, însă doar 9 (femei cu vârste cu cuprinse între 45 şi 59 de ani) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Ploieşti, prezentând diferite traumatisme. Alte 5 persoane (o femeie şi patru bărbaţi) au fost evaluate medical la locul intervenţiei, însă au refuzat transportul la spital.
La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă un echipaj de stingere, unul de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple.
 
Foto cu caracter ilustrativ