IJP Prahova intensifica acţiunile de control pentru combaterea răspândiri SARS-COV-2 (COVID 19 )
 
Comunicat IJP Prahova :
Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus, sub coordonarea Instituţiei Prefectului Judeţului Prahova,  Poliţia Judeţului Prahova cu suportul Jandarmeriei şi Poliţiei Locale, a Direcţiei de Sănătate Publică, Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova intensifică activităţile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Vă recomandăm să păstraţi distanţarea fizică, să purtaţi mască de protecţie, să respectaţi modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneţi la riscuri.
 
Suntem şi vom fi prezenţi în toate zonele judeţului.
 
Purtaţi masca de protecţie în mijloacele de transport, în magazine şi celelalte spaţii unde este obligatoriu.
 
Nu dorim să aplicăm sancţiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.
 
Evitaţi aglomerările de persoane, respectaţi numărul de persoane la un eveniment, vă protejaţi pe dumneavoastră şi pe cei din jur.
 
Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancţionarea cetăţenilor, ci ca toţi să conştientizeze că sănătatea şi viaţa persoanelor sunt cele mai importante.
 
Suntem la datorie şi aplicăm legea în litera şi spiritul ei!