ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV .1 octombrie 2020
 
În ultimele 24 de ore, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 22 misiuni, din care 10 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă şi 12 urgenţe medicale. Echipajele de salvatori au acţionat pentru stingerea a două incendii, (coş de fum şi gunoi menajer), precum şi în alte 8 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi: deblocare persoane din locuinţe.
Echipajele de salvatori au asigurat măsurile specifice la 6 accidente rutiere în urma cărora 5 victime au fost transportate la spital.
Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN1 la km 86+600, în dreptul localităţii Băicoi, după ce un autoturism şi o autoutilitară au intrat în coliziune.
În urma evenimentului rutier, patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, prezentând multiple traumatisme. În urma impactului, o tânără de 15 ani din autoutilitară a rămas încarcerată. Pompierii prahoveni au acţionat pentru descarcerarea tinerei din fiarele autoturismului şi au acordat primul ajutor celor patru răniţi. Alte două persoane au fost evaluate medical, însă au refuzat transportul la spital.
La faţa locului au fost mobilizate două echipaje descarcerare, un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor.
 
Foto cu caracter ilustrativ