Politistii ploiesteni au efectuat acţiuni pe sistemele  de pază si pe linie de silvicultură
În noaptea de 10 spre 11 septembrie a.c., poliţiştii ploieşteni au realizat o acţiune privind modul de executare a activităţilor de pază la obiectivele economice. Astfel, au fost verificate 16 societăţi comerciale, controlaţi şi instruiţi 19 agenţi de securitate. Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, în valoare de 1.500 de lei.
 
Exemplu: 
 
În cadrul unui obiectiv aparţinând unei societăţi, un agent de securitate a fost depistat fără a avea asupra sa mijloacele din dotare, fapt pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional cu 300 de lei.
 
Acţiune pe linie de silvicultură
 
La data de 10 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Ploieşti, Direcţiei Silvice Prahova şi Gărzii Naţionale de Mediu-Comisariatul Judeţean Prahova, în urma unei acţiuni, au confiscat 47 mc de lemn în valoare de aproximativ 8.200 de lei şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 de lei.
 
Sursa:IJP Prahova
foto cu caracter ilustrativ