ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.8  septembrie 2020
În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Prahova, pompierii au intervenit la 45 de situaţii de urgenţă. Majoritatea dintre acestea au constat în acordarea asistenţei medicale de urgenţă, astfel că echipajele SMURD pentru acordarea primului ajutor celor 26 de persoane aflate în dificultate.                                
Luni, 07 septembrie, în jurul orei 21:02, un echipaj de pompieri a fost alertat de urgenţă pe A3 în dreptul localităţii Dumbrava după izbucnirea unui incendiu care a cuprins un autoturism în totalitate.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Un alt autoturism a fost cuprins de flăcări, în jurul orei 14:30, în municipiul Câmpina. Flăcările au cuprins rapid bancheta din spate, capitonajul de la plafon şi interiorul portbagajului, iar pasagerii au părăsit la timp autoturismul.
În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01:22, două echipaje de stingere şi o ambulanţă SMURD au fost solicitate să intervină ca urmare a unui anunţ referitor la izbucnirea unui incendiu, la un supermarket situat pe strada Bobâlna din municipiul Ploieşti.
La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la  izolaţia din polistiren expandat şi un fotoliu din exteriorul magazinului.
Ca urmare a producerii evenimentului, provocat din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, au ars 15 mp din izolaţia de pe exteriorul clădirii şi, în interior din cauza temperaturii mari s-au deteriorat pereţii unei camere tehnice.
 
Foto cu caracter ilustrativ