COMUNICAT PARTIDUL PRAHOVA IN ACTIUNE

Un lucru mai puţin cunoscut cetăţenilor care vor vota la alegerile locale din anul 2020 este acela că Prahova în Acţiune, partid local, de centru, independent, nesubordonat şi nealiat niciunui alt partid politic existent, nu a beneficiat niciodată de nicio subvenţie a statului – subvenţiile fiind direcţionate doar către partidele parlamentare.

Precizăm că Autoritatea Electorală Permanentă a virat, în prima decadă a lunii august, în conturile a şapte partide, subvenţii în sumă totală de peste 6.000.000 lei, după cum urmează: PSD - peste 3.000.000 lei, PNL - apoape 1.700.000, USR - aproape 500.000 lei, ALDE - peste 360.000 lei, PMP - peste 200.000 lei, Pro România - peste 280.000 lei şi Partidul Forţa Naţională - aproape 45.000 lei.

Mai mult decât atât, în ceea ce priveşte Municipiul Ploieşti, candidatul la Primărie, avocatul Răzvan-Toma STĂNCIULESCU, a ales să facă un lucru total neobişnuit în viaţa politică românească, prin susţinerea din resurse financiare proprii a întregii sale campanii electorale. În plus, acesta a contribuit din postura de cetăţean la înfrumuseţarea oraşului, tot din bugetul personal.

În acelaşi timp, la nivel local, au fost întreprinse numeroase acţiuni menite a scoate Partidul Prahova în Acţiune în afara sondajelor de opinie oficiale privind alegerile locale, prin neintroducerea în sondaj a Partidului Prahova în Acţiune sau a candidatului acestuia pentru funcţia de Primar al Municipiului Ploieşti,.

Cu toate acestea, modalitatea în care se desfăşoară acţiunile întreprinse de candidatul la Primăria Ploieşti şi a echipei acestuia se menţin în continuare pe o linie dreapta, curată, fără atacuri mincinoase la adresa competitorilor politici.

Mulţumim, pe această cale, tuturor susţinătorilor noştri care cred în viitorul unui oraş frumos şi curat, care sunt convinşi că politica adevărată se face în mod pozitiv şi care aleg în număr tot mai mare să se alăture singurului partid care, odată ajuns în poziţia de factor decident, nu va putea primi ordine "de sus".

Menţionăm că, la nivelul Municipiului Ploieşti, doar două partide au depus o listă completă de candidaţi pentru Consiliul Local, Prahova în Acţiune fiind unul dintre acestea, ceea ce demonstrează că ploieştenii îşi doresc o schimbare adevărată la nivelul administraţiei locale.