BULETIN INFORMATIV.ISU PRAHOVA.13 august 2020
În ultimele 24 de ore, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 28 de misiuni, din care 8 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă şi 20 urgenţe medicale.
Miercuri noaptea, în jurul orei 00:34, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, echipajele de pompieri, au fost mobilizate în localitatea Cheia, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanţă.
La sosirea pompierilor militari la locul evenimentului, incendiul se manifesta violent şi generalizat la întreaga locuinţă de tip P+2, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.
Forţele de intervenţie au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului, după aproximativ 6 ore de luptă cu flăcările.
Ca urmare a producerii evenimentului, provocat din cauza unui conductor electric defect, neizolat corespunzător, au ars locuinţa şi bunurile aferente în totalitate. 
Incendiul a fost observat şi anunţat foarte târziu, pompierii reuşind să salveze locuinţele din apropiere, dar şi pădurea.
O bucată de sticlă de la un balcon s-a prăbuşit peste un autoturism aflat pe strada Gheorghe Doja din municipiul Ploieşti.
Pompierii au acţionat pentru degajarea elementelor de construcţie din sticlă de la balconul apartamentului de la etajul 7, care constituiau un pericol pentru trecători.
Din fericire, operaţiunea s-a încheiat fără victime.