BULETIN INFORMATIV ISU PRAHOVA .12 august 2020
În ultimele 24 de ore, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 35 de misiuni, din care 8 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă şi 23 urgenţe medicale.
În cursul nopţii, în jurul orei 03.48, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localităţii Loloiasca (DN1B), în care a fost implicat un autotren care transporta carne.
Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Mizil, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD.
Echipajele de intervenţie, ajunse la locul producerii accidentului, au constatat că în urma impactului şoferul a rămas încarcerat. Echipajul de descarcerare a evacuat victima rămasă captivă între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajul de pompieri militari paramedici a procedat la acordarea primului ajutor medical victimei. Bărbatul era conştient şi prezenta o fractură deschisă antebraţ drept şi gleznă stângă, ulterior fiind transportat la spital.
Totodată, în urma coliziunii autotrenului cu un gard au murit şi 20 de păsări.
 
Foto cu caracter ilustrativ