Comunicat de presa SGU Ploiesti . Donald Constantin ( Director general SGU ) a depus o plangere penala impotriva unei publicatii  locale. In cursul zilei de marti (22 mai a.c. ) Directorul Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, Donald Constantin,  a emis un comunicat de presa privind depunerea unei  plângeri  penală  impotriva unei publicatii locale , in legatura cu un articol defaimator publicat la adresa acestuia .

Donald Constantin mentioneaza ca i-au fost accesate în mod ilegal datele de pe telefonul mobil, iar anumite capturi de ecran au fost folosite impotriva sa , in acel articol .

Comunicatul de presa integral il gasiti mai jos .

"Ca urmare a apariţiei în anumite publicaţii a unor afirmaţii care mă vizează, potrivit cărora am făcut anumite afirmaţii despre diverşi oameni politici sau magistraţi, în cadrul unei discuţii prin intermediul unei aplicaţii de telefon, ţin să aduc la cunoştinţa opiniei publice câteva aspecte. Parte din acele stenograme au fost luate, cel mai probabil, în mod fraudulos din telefonul meu, iar în acest sens am înaintat o plângere la Parchet pentru a identifica persoanele care mi-au accesat ilegal date din telefon. Mai mult decât atât, nu toate stenogramele sunt reale, anumite replici nu îmi aparţin şi au fost introduse în discuţie pentru a părea că au fost spuse de mine. Nu am jignit niciodata publicatii sau jurnalisti, chiar daca uneori m-am simtit nedreptatit. Acest linsaj mediatic are ca miza postul de director general al societătii pe care o conduc, post vanat de ani de zile, tocmai pentru ca SGU Ploiesti este singura institutie din subordinea Consilului Local care are profit. Am făcut o adresă către ziarul Incisiv de Prahova prin care am solicitat dovezile pe baza cărora au fost publicate informaţii, să-mi fie puse la dispoziţie stenogramele care mă vizează şi dovezi că l-aş fi denunţat pe fostul primar Iulian Bădescu, după cum susţine publicaţia respectivă, dar până acum nu am primit niciun răspuns. De asemenea, menţionez că înaintea apariţiei materialului nu am fost contactat pentru vreun punct de vedere", este punctul de vedere oficial al lui Donald Constantin, transmis printr-un comunicat de presă emis astăzi.

"Nu mă interesează afacerile nimănui, nu le comentez şi sunt prins într-un război care nu-mi aparţine şi nu mă interesează. Tocmai de aceea am depus şi plângerea la Parchet, pentru a se afla cine a avut interesul să mă includă într-un scandal care nu mă priveşte", a spus directorul SGU Ploieşti,Donald Constantin .