BACALAUREAT 2020.Rezultate obtinute in judetul Prahova

Rezultatele la Bacalaureat 2020 au fost afişate pe avizierele liceelor şi pe edu.ro cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Au fost 232 de medii de 10, cel mai mare număr de medii maxime obţinute la Bacalaureat din ultimii 17 ani. În urmă cu un an, la Bacalaureat au fost obţinute 224 de medii de 10.

În Prahova, sunt 16 medii de 10, la liceele:

*Aurel Vlaicu Breaza (1)

*Alexandru Ioan Cuza Ploieşti (2)

*Nicolae Grigorescu Câmpina (3)

*Mihai Viteazul Ploieşti (4)

*Ion Luca Cargiale (2)

*Colegiul Militar Dimitrie Cantemir (2)

*Liceul Brâncoveanu Vodă Urlaţi (1)

*Liceul Mihail Cantacuzino Sinaia (1)

La avizier, precum şi pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bac 2020 apar coduri în dreptul cărora sunt afişate notele şi mediile. Fiecare candidat de la Bacalaureat a primit anterior afişării rezultatelor codul specific. Fiecare candidat va trebui să îl identifice la afişarea rezultatelor pentru a-şi vedea notele, în dreptul lui.

Contestaţiile pot fi depuse în ziua afişării primelor rezultate la BAC 2020, adică marţi, 30 iunie, între orele 16:00 şi 20:00, dar şi pe 1 iulie, între orele 8:00 şi 12:00.

Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice, dar pot fi depuse şi în format fizic, ca în anii anteriori.

În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

VEZI AICI REZULTATELE DIN PRAHOVA

Sursa:http://stirileproprahova.ro/rezultatele-obtinute-la-bacalaureat-2020-in-prahova/?fbclid=IwAR381HJYK3PIJGCf71YpTnghV473DHxH8e_vpI3ba8pn6hDAp-xveQdRzTg

Foto cu caracter ilustrativ