ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.6 iunie 2020
 
Un incendiu violent a izbucnit vineri seara, în jurul orei 23:24, în localitatea prahoveană Comarnic.
Vâlvătaia a cuprins rapid o locuinţă compusă din etaj şi mansardă, flăcările extinzându-se şi la un service auto, pe o suprafaţă de aproximativ 110 mp. Totodată, din serviciul auto au fost evacuate 6 autoturisme.
Pompierii prahoveni au acţionat cu 5 echipaje de stingere, depunând eforturi susţinute pe parcursul a cinci ore până ce incendiul a fost lichidat.
Flăcările au produs pagube însemnate, constând în acoperişul locuinţei, patru camere la mansardă, mobilierul, aparatura elctrocasnică şi electrică, centrala termică, îmbrăcăminte, tâmplărie, cinci încăperi situate la parter, obiecte sanitare.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un aparat electronic lăsat sub tensiune.
Un alt incendiu a izbucnit vineri seara, în jurul orei 22:36, la o magazie din satul Scurteşti, localitatea Ştefeşti.
La locul evenimentului au fost mobilizate operativ două echipaje de stingere.
La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la magazia contruită din lemn cu învelitoare şindrilă.
Focul a cuprins rapid toate obiectele depozitate în anexă, respectiv 15 mc lemn de foc, două motoscutere, un motor electric, o butelie, 10 mc cherestea şi 15 păsări. 
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza focului deschis în spaţii închise, respectiv de la o lampă pe combustibil.
Un echipaj de pompieri a fost solicitat vineri, în jurul orei 19:44, în localitatea Bucov pentru a scoate un bărbat dintr-o fântănă cu o adâncime de aproximativ 8 m.
Din nefericire, victima nu prezenta semne vitale.
Foto cu caracter ilustrativ