ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.4 iunie 2020
Un incendiu violent a izbucnit miercuri, în jurul orei 00:28, în localitatea prahoveană Secăria. Vâlvătaia a cuprins rapid un adăpost de animale şi s-a extins şi la acoperişul şi etajul unei locuinţe.
Pompierii prahoveni au acţionat cu 2 echipaje de stingere, depunând eforturi susţinute pe parcursul a cinci ore până ce incendiul a fost lichidat.
Flăcările au produs pagube însemnate, constând în acoperişul locuinţei, etajul construit din rigips, mobila, aparatură electrocasnică, aproximativ 1000 kg furaje, o magazie cu aproximativ 4 mc leme şi aparatura electronică.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolaţia deterioartă ca urmare a unei acţiuni mecanice ori fizice.
Pompierii prahoveni au acţionat, miercuri după-amiază, cu o autoscară şi o autospecială de stingere, pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie.
Mai multe bucăţi de tencuială şi beton cădeau de faţada unui bloc de pe str. Bahluiului, din Ploieşti, punând în pericol atât trecătorii cât şi autoturismele parcate în zonă.
 
Foto cu caracter ilustrativ