ISU PRAHOVA. BULETIN INFORMATIV.22 aprilie 2020
 
Miercuri dimineaţă, în jurul orei 03.35, a izbucnit un incendiu care a cuprins cu repeziciune o locuinţă din satul Cătunu din localitatea prahoveană Berceni.
 
La sosirea pompierilor militari la locul intervenţiei, incendiul se manifesta violent la acoperiş pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi la bunurile depozitate în locuinţă.
 
La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 3 autospeciale de stingere, intervenţia finalizându-se în jurul orei 05:10.
 
16 pompieri militari au acţionat pentru localizarea si lichidarea incendiului şi pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.
 
Cauza probabilă de producere a acestui eveniment o constituie acţiunea unor persoane iresponsabile, inclusiv autoincendierea.
 
Un accident rutier grav s-a produs în comuna prahoveană Măgurele, miercuri, în jurul orei 12.30. În eveniment a fost implicat un autovehicul de transport pacienţi în regim privat, în care se aflau 4 persoane pentru dializă. În autoturism se aflau cinci persoane, iar unul dintre pasageri a rămas blocat în autoturism, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea acestuia.
 
Patru persoane au avut fost transportate de urgenţă la spital, necesitând îngrijiri medicale de specialitate.
 
Foto cu caracter ilustrativ