Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti anulează organizarea de evenimente publice proprii

Având în vedere măsurile preventive dispuse la nivel naţional de Guvernul României pentru combaterea răspândirii epidemiei de coronavirus (COVID-19), Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti adoptă măsuri pentru a preveni posibile îmbolnăviri sau răspândirea acestora.

Astfel, în perioada următoare, până la normalizarea situaţiei, Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti anulează organizarea de evenimente publice proprii, participarea la evenimente organizate de parteneri locali sau naţionali, precum şi repetiţiile trupelor de dans, teatru şi ale cercurilor artistice şi de creaţie.

Totodată, în urma consultării dintre directorul Casei de Cultură a Studenţilor, domnul NICOLAE IONIŢĂ şi angajaţii instituţiei, a fost stabilit modul particular în care se vor desfăşura activităţile în perioada imediat următoare, fiind stabilite şi aplicate în acelaşi timp măsurile de siguranţă pentru prevenţie.

Au fost achiziţionate materiale de igienă şi dezinfecţie suplimentare, sunt intensificate măsurile de curăţenie şi igienizare a spaţiilor şi dezinfecţie a suprafeţelor de lucru, pentru prevenirea apariţiei infecţiilor şi răspândirea epidemiei.

Facem tot ce ne stă în putinţă şi am luat măsurile imediate pentru a contribui la efortul comun de minimizare a răspândirii virusului, luând în considerare şi situaţia particulară a instituţiei – locaţia acesteia fiind în campusului universitar. Vom acţiona responsabil, fără a amplifica sentimentul de panică şi suntem conştienţi de gravitatea momentului” a declarat directorul Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti, domnul NICOLAE IONIŢĂ.

 

Sursa:Comunicat Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti