BULETIN DE PRESA IJP PRAHOVA.6 martie 2020

 

 

  • Poliţişti ai Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au continuat să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 40.150 lei, iar ca măsuri complementare au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare auto; 68 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

 

De asemenea, poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul poliţiilor orăşeneşti, au executat o acţiune pentru disciplinarea conducătorilor auto şi reducerea graduluide victimizare prin accidente rutiere pe DJ 102, pe raza localităţilor Păuleşti, Plopeni, Slănic. Cu acest prilej, au fost oprite pentru control 219 autovehicule iar pentru neregulile constate, au fost aplicate 86 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.940 lei.

 

Acţiuni în zona Gării de Sud şi Halelor Centrale

 

  • Secţiile urbane nr. 1 şi 4 au executat în cursul zilei de ieri acţiuni care au vizat prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi a fenomenelor cu impact stradal. Cu aceste ocazii, au fost legitimate 180 de persoane, controlate 65 societăţi comerciale şi 21 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 26.540 lei. Poliţiştii au ridicat, în vederea conficării, bunuri de 5.540 lei (articole de menaj, legume, flori).

Acţiuni pe raza judeţului pentru combaterea comerţului ilicit

 

  • Şi la nivelul Secţiei Rurale nr. 9 Puchenii Mari, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ce contravin normelor legale privind alimentaţia publică şi pentru crearea unui sentiment de siguranţă în rândul cetăţenilor. Astfel, au fost legitimate 43 de persoane şi au fost verificate 4 societăţi comerciale; 32 de autovehicule au fost oprite pentru control. Având în vedere neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4705 lei.