Comunicat de presa al Partidului  Prahova in Actiune

Joi, 20.02.2020, a sosit momentul ca Partidul Prahova în Acţiune să ofere cetăţenilor candidatul la alegerile din iunie 2020 pentru Primăria Municipiului Ploieşti: Răzvan-Toma STĂNCIULESCU.

Provenit din mijlocul comunităţii pe care o iubeşte şi în interiorul căreia creşte o familie frumoasă, cu principii cinstite, Răzvan-Toma Stănciulescu este omul care doreşte să îşi educe copiii în oraşul în care s-a născut şi a crescut. Prin capacitatea deosebită de a înţelege oamenii, dar şi prin gândirea analitică, orientată spre soluţii eficiente, avocatul Răzvan-Toma Stănciulescu vine în faţa ploieştenilor cu experienţa sa profesională, cu o echipă unitară, crescută în aceleaşi principii ale sale, cu soluţii reale de dezvoltare locală şi cu o strategie gândită pas cu pas, menită să pună în aplicare aşteptările şi soluţiile pe care ploieştenii le doresc de peste 30 de ani.

Prezentarea programului electoral şi a candidaţilor propuşi pentru lista Consiliului Local al Municipiului Ploieşti va fi făcută în cursul lunii martie, prin intermediul paginii  facebook.com/Partidul.Prahova.in.Actiune.Organizatia.Ploiesti/

Pagina candidatului Răzvan-Toma Stănciulescu poate fi urmărită aici: facebook.com/stanciulescurazvantoma/

În cele aproape trei luni de la lansarea Partidului Prahova în Acţiune, mii de prahoveni au interacţionat cu noi, declarându-şi susţinerea faţă de obiectivele propuse, iar aproape 600 dintre aceştia au decis să se alăture prin semnarea adeziunilor de membru.

Deschiderea ploieştenilor către un partid nou, local, de centru este justificată nu doar de dorinţa cetăţenilor de schimbare totală, reală şi cinstită a mentalităţii politice a structurilor administraţiei locale, ci şi de oamenii care s-au alăturat formaţiunii noastre încă de la constituire - oameni drepţi, cu principii solide, familişti, care cred real în capacitatea Ploieştiului de a deveni un oraş modern, de care locuitorii să fie mândri.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Organizaţia Ploieşti A Partidului Prahova în Acţiune