PRAHOVA. PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA UNOR INFRACŢIUNI DE FURT
 
 
Joi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mizil efectuează 2 percheziţii pe raza localităţilor Vadu Săpat şi Gura Vadului, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt. Trei mandate de aducere vor fi puse în executare.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada octombrie 2019 - prezent, persoanele bănuite ar fi sustras de pe raza localităţii Gura Vadului, mai mulţi spalieri din beton, care erau amplasaţi pe terenuri unde se aflau culturi viticole.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 8.000 de lei.
Tot joi dimineaţa, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte şi Secţiei de Poliţie Rurală Drajna au efectuat 3 percheziţii pe raza localităţilor Poseşti şi Starchiojd, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2020 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, precum şi aparatură electrocasnică, din incinta unei asociaţii non-guvernamentale de întrajutorare, situată pe raza judeţului.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 237.000 de lei.
De la locaţiile vizate, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, ce par a proveni din activitatea infracţională.
Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile, Matei Basarab” Ploieşti.
Foto cu caracter ilustrativ