Informare Politia Locala Ploiesti .31 ianuarie 2020
 
Sancţiuni pentru oprirea şi staţionarea neregulamentară
 
În perioada 27-29 ianuarie 2020, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au efectuat o acţiune tematică având ca scop depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care încalcă prevederile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, art. 142 şi 143.
 
Acţiunea s-a desfăşurat în zona centrală, în perimetrul străzilor Jurnalist Gabi Dobre – Take Ionescu – Cuza Vodă – Vasile Lupu – Carpaţi – Gheorghe Doja – Emile Zola – Vasile Milea – George Coşbuc – Ştefan Greceanu – C.D.Gherea, precum şi zona Market Ploieşti Big Sud.
 
Au fost verificaţi 91 de conducători auto, fiind aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.980 lei.
 
Scandal în troleibuz
 
Joi, 30 ianuarie 2020, în jurul orelor 14:40, o patrulă a Poliţiei Locale Ploieşti s-a autosesizat cu privire la faptul că în staţia T.C.E. 13 Decembrie, din troleibuzul care circula pe traseul 44 au coborât îmbrâncindu-se şi lovindu-se două persoane de sex masculin.
 
Unul dintre cei doi bărbaţi a părăsit în fugă locaţia, fiind urmărit şi prins de poliţiştii locali la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Ana Ipătescu. Individul a fost identificat în persoana numitului C.S.A., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în comuna Şirna.
 
Totodată, au fost identificate şi persoanele vătămate - numitul M.Ş.A., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Ploieşti, precum şi prietena acestuia – D.M.A., de 17 ani, cu domiciliul în comuna Adâncata. Cei doi tineri au fost preluaţi de un echipaj al serviciului de Ambulanţă şi conduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru efectuarea de investigaţii medicale.
 
În vederea continuării cercetărilor, poliţiştii locali au procedat la predarea agresorului lucrătorilor Secţiei nr. 4 Poliţie.
 
 
Foto cu caracter ilustrativ