PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTUL UNOR OBIECTE  FUNERARE

 

În luna septembrie 2019, poliţiştii din Breaza au fost sesizaţi de o femeie din Comarnic cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras două cruci montate la locul de veci al familiei.  

În urma activităţilor desfăşurate, în data de 29 ianuarie a.c., au fost puse în executare două mandate de percheziţie la domiciliile unor prahoveni, ocazie cu care au fost identificate şi recuperate cele două cruci sustrase de pe raza oraşului Breaza.  

Totodată, au mai fost identificate şi ridicate alte trei cruci, stabilindu-se că una a fost sustrasă din cimitirul de pe raza comunei Şotrile, iar celelalte de pe raza staţiunii Sinaia, dintr-un spaţiu destinat expunerii spre vânzare a unor astfel de obiecte,  aparţinând unei societăţi comerciale.  

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a autorilor. 

Sursa:IPJ Prahova 

Foto cu caracter ilustrativ