┬áSESIUNE NA┼óIONALA DE COMUNIC─éRI ┼×TIIN┼óIFICE STUDEN┼óE┼×TI┬áÔÇ×ECONOMIA ┼×I SOCIETATEA DIGITAL─éÔÇŁ

În perioada 06-08 noiembrie 2019, FACULTATEA DE ┼×TIIN┼óE ECONOMICE ┼či SOCIETATEA ANTREPRENORIAL─é STUDEN┼óEASC─é din cadrul UNIVERSIT─é┼óII PETROL-GAZE DIN PLOIE┼×TI deruleaz─â proiectul SESIUNEA NA┼óIONAL─é DE COMUNIC─éRI ┼×TIIN┼óIFICE STUDEN┼óE┼×TI „ECONOMIA ┼×I SOCIETATEA DIGITAL─é”, edi┼úia a III-a.

Scopul activit─â┼úii îl reprezint─â: stimularea performan┼úelor studen┼úilor economi┼čti în activitatea de cercetare ┼čtiin┼úific─â; recompensarea performan┼úelor de vârf în preg─âtirea profesional-┼čtiin┼úific─â a studen┼úilor.

Aceast─â manifestare este dedicat─â studen┼úilor de la programele de studiu de licen┼ú─â ┼či master, de la facult─â┼úile de profil economic.

Manifestarea va avea trei secţiuni:

(1) Economia ┼či Societatea Digital─â;

(2) Tehnici de calcul moderne;

(3) Inteligenţa Afacerilor.

Ne face o deosebit─â pl─âcere s─â v─â invit─âm miercuri, 06 noiembrie 2019începând cu ora 12:00, în Centrul de Înv─â┼úare al Bibliotecii Universit─â┼úii Petrol-Gaze din Ploie┼čti, la deschiderea oficial─â a SESIUNII NA┼óIONALE DE COMUNIC─éRI ┼×TIIN┼óIFICE STUDEN┼óE┼×TI „ECONOMIA ┼×I SOCIETATEA DIGITAL─é”, edi┼úia a III-a ┼či folosim aceast─â ocazie pentru a v─â transmite, înc─â o dat─â, cele mai bune gânduri ale noastre!

Sursa:Comunicat  FACULTATEA DE ┼×TIIN┼óE ECONOMICE ┼či SOCIETATEA ANTREPRENORIAL─é STUDEN┼óEASC─é din cadrul UNIVERSIT─é┼óII PETROL-GAZE DIN PLOIE┼×TI 

Foto:http://www.ceccarbusinessmagazine.ro