Comunicat de presa SAS- UPG PLOIESTI

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Societatea Antreprenorială Studenţească din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice derulează proiectul „SOCIETĂŢILE ANTREPRENORIALE STUDENŢEŞTI ÎN ROMÂNIA STUDENŢILOR CREATIVI” Ediţia a II- a.

Scop: Creşterea nivelului de competenţă a studenţilor în domeniul antreprenoriatului prin dezvoltarea capacităţii viitorilor antreprenori de a elabora planuri de afaceri viabile şi de a simula scenarii privind desfăşurarea activităţii unei organizaţii economice.

Activităţi incluse în proiect:

JOI 31 OCTOMBRIE 2019

12:00-13:30, DESCHIDEREA OFICIALĂ a proiectului în Aula Universităţii.

14:30-17:30, START! KNOWHOW-UL COMUNITATE CREATIVĂ. Întâlnirea participanţilor cu antreprenori de succes, reprezentanţi ai mediului de business, ai partenerilor şi dezbateri cu membrii echipei de proiect a Societăţii Antreprenoriale Studenţeşti din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploiesti, în Centrul de învătare din cadrul Bibliotecii UPG.

VINERI 1 NOIEMBRIE 2019

10:00-13:30, SIMULATOR DE BUSINESS - simularea unor scenarii privind desfăşurarea activităţii unei organizaţii economice în Centrul de învătare din cadrul Bibliotecii UPG.

14:30-16:00, SMART YOUNG ANTREPRENEURS, sesiune de elaborare a planurilor de afaceri, unde sunt invitaţi specialisti cu competenţe în elaborarea, implementarea proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile urmată de competiţia planurilor de afaceri.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm JOI, 31 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, în Aula Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, la deschiderea oficială a proiectului.