O minoră a dispărut în Gara Ploieşti Vest, cu doi bărbaţi. Dacă o vedeţi sunaţi la 112

 

Comunicat IJP Prahova 

La data de 18.10.2019, în jurul orei 13:00, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, judeţ Hunedoara, cu privire la faptul că, în data de 17.10.2019, în jurul orei 19:00, fiica sa, TUDORACHE ŞTEFANIA-MORENA, a plecat de la adresa unde locuiesc (fără forme legale, în municipiul Deva), cu intenţia de a se deplasa cu trenul în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, pentru a-şi vizita o prietenă (la care se pare că nu a mai ajuns). 

În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac şi bluză de culoare neagră, colanţi negri şi era încălţată cu pantofi sport, de culoare gri. 

Semnalmente: înălţime 1,70 m., greutate 65 kg., ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr şaten, lung până la nivelul umerilor. 

În cursul acestui an, minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind depistată pe raza municipiului Deva. 

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. 

Poliţiştii continuă activităţile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

În urma cercetărilor efectuate până la acest moment, poliţiştii au stabilit că minora s-a aflat în data de 17 şi 18.10.2019 în staţia C.F.R. Teiuş (jud. Alba, unde a schimbat trenul), de unde şi-a continuat călătoria şi a ajuns în staţia C.F.R Ploieşti-Vest. 

Minora a fost însoţită de doi bărbaţi a căror identitate este în curs de stabilire, care prezintă următoarele semnalmente: 

• Primul bărbat are constituţie atletică, înălţime 1,65- 1,70 m., poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviţie, este îmbrăcat cu trening de culoare roşie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălţat cu încălţăminte tip sport de culoare albă şi poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră. 

• Al doilea bărbat are constituţie atletică, 1,70-1,75 m, păr şaten, poartă barbă îngrijită şi este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă culoare neagră, iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler. 

De asemenea, persoanele care pot oferi date cu privire la identitate celor doi bărbaţi alături de care a fost văzută minora, sunt rugate să se adreseze, de urgenţă, poliţiştilor.