Poliţiştii prahoveni au organizat întâlniri cu copiii înscrişi într-un program iniţiat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalităţii
COMUNICAT IPJ PRAHOVA
 
Vacanta de vară poate fi un prilej frumos de a ne întâlni cu copiii într-un cadru aparte, în care aceştia îşi deschid altfel inima către mesajele pe care dorim să le transmitem. Felul in care am inteles sa fructificăm aceste ocazii în rândul celor mici, ne-a adus satisfacţii sufleteşti atat nouă, cât şi celor pe care i-am vizitat.
Astfel, în decursul ultimelor două săptămâni, poliţiştii prahoveni au organizat întâlniri cu copiii înscrişi într-un program iniţiat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalităţii si Asociatia "Ovidiu Ro", derulat, în judeţul Prahova, în cadrul gradiniţelor din Balta Doamnei, Gherghiţa, Valea Screzii, Homorâciu si Izvoarele.
Copiii au s-au bucurat nespus pentru discuţiile cu poliţiştii prezenţi, pentru jocurile educative pe care le-am prezentat, pentru poveştile pe care le-am spus împreună si, desigur, pentru faptul că le-am pus la dispoziţie o jucărie mai specială - o autospecială a secţiei rurale din zonă.
Totodată, poliţiştii de prevenire nu i-au uitat nici pe copiii veniti in taberele şcolare de pe Valea Prahovei.