UPG  Jobs primul serviciu de recrutare online dedicat studenţilor şi absolvenţilor din Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat face publică lista primelor 8.597 de acorduri de finanţare, semnate în cadrul programului Start-Up Nation, ediţia 2018-2019. 1647 dintre contractele de finanţare sunt semnate în cadrul AIMMAIPE PLOIESTI. 

Lista poate fi consultată -http://www.aippimm.ro/files/articles_files/100/6766/acorduri-semnatesun.pdf 

Fără a mai iniţia târguri de joburi, distribuire de flyere, deplasări sau amplasarea de afişe şi standuri de prezentare, care implică cheltuieli semnificative pentru companii, un efort colectiv şi timp dedicat pentru procesarea şi obţinerea avizelor, UPG Jobs este cea mai bună soluţie pentru beneficiarii programului Start-Up Nation direct interesaţi de tinerii din judeţul Prahova.

 

UPG  Jobs primul serviciu de recrutare online dedicat studenţilor şi absolvenţilor din Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti este o platformă de recrutare dedicată tinerilor din Judeţul Prahova.
Proiectul a luat naştere în cadrul bizz.club Ploieşti la iniţiativa preşedintelui Ligii Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti şi are ca scop crearea unui puternic instrument prin care să pună în valoare studenţii şi absolvenţii din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, dar şi tinerii prahoveni, jucând un rol important în creşterea gradului de inserţie pe piaţa muncii a tinerilor absolvenţi.
UPG Jobs este un instrument eficient prin care studenţii celor 5 facultăţi din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti se pot angaja atât pe timpul studenţiei, cât şi după absolvirea facultăţii. Având posibilitatea să se angajeze la nivel local, pe timpul studenţiei şi la nivel naţional (după absolvire), tinerii vor economisi timp, îşi vor reduce costuri de transport şi pot aplica în timp real, gratuit, pentru jobul mult dorit, doar cu un simplu click.
Pe de altă parte, UPG Jobs simplifică procesul de recrutare şi oferă posibilitatea angajatorilor să intre în contact direct cu studenţii şi abosolvenţii de la : Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică, Facultatea de Tehnologia Petrolului şi Petrochimiei, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Litere şi Ştiinţe într-un timp scurt, membrii Ligii Studenţilor Ploieşti fiind implicaţi direct în procesul de diseminare a informaţiei şi a recomandărilor cu privire la noile oportunităţi de angajare prin intermediul reţelelor de socializare şi  a grupurilor interne din cadrul UPG.

Sursa: https://www.facebook.com/UPGJOBS/