PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA INFRACŢIUNILOR DE FALSIFICARE DE MONEDE STRĂINE
 
 
COMUNICAT IJP PRAHOVA
PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA INFRACŢIUNILOR DE FALSIFICARE DE MONEDE STRĂINE, PUNERE ÎN CIRCULAŢIE DE MONEDE STRĂINE FALSIFICATE ŞI ÎNŞELĂCIUNE.*
 
Ieri(n.r. marti ,9 iulie a.c.), au avut loc 3 percheziţii în municipiul Ploieşti, 3 mandate de aducere fiind puse în aplicare într-un caz de falsificare şi punere în circulaţie de monede străine falsificate, precum şi înşelăciune.
 
Politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Ploieşti, au documentat activitatea infracţională a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede străine, punere în circulaţie de monede străine falsificate şi înşelăciune.
 
În urma cercetărilor a rezultat că, în luna martie a.c., cei 3 bănuiţi au plasat un număr de 3 bancnote false de 50 de euro.
 
Ieri, 9 iulie a.c, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti, au desfăşurat trei percheziţii, la domiciliile persoanelor bănuite, context în care au identificat şi ridicat, în vederea continuării,cercetărilor, un pistol cu muniţie neletală, două încărcătoare, cinci cartuşe, o puşcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de cannabis, ustensile de consum droguri şi suma de 6.700 de euro.
 
Trei mandate de aducere au fost puse în executare, iar după finalizarea audierilor, la data de 09.07.2019, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a două dintre aceste persoane, urmând a fi prezentate procurorului de caz în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Sursa:IJP Ph.
Captura foto :Politia Romana