Comunicat Yazaki Romania ( Ploiesti ) in urma decesului unui angajat

Fabrica Yazaki Romania ( filiala Ploiesti ) ne-a trimis pe adresa de e-mail a redactiei un punct de vedere in urma decesului unui angajat , in data de 6 iunie 2019.

 

Pentru ca Info Ploiesti City este un site obiectiv,publicam integral punctul de vedere al multinationalei .

 

„ Yazaki doreste sa isi exprime punctul de vedere cu privire la articolul dumneavoastra ce se refera la evenimentul petrecut la Fabrica Yazaki Ploieşti in data de 6 iunie 2019.

În primul rând, compania transmite pe aceasta cale condoleanţe familiei şi prietenilor angajatului nostru implicat în acest incident. Ii asiguram in continuare de sprijinul nostru deplin in aceasta perioada dificila pe care o traverseaza.

În al doilea rând dorim sa precizam ca Yazaki a urmat protocoalele şi procedurile corespunzătoare de sănătate şi securitate in munca pentru a oferi asistenţă medicală la faţa locului angajatului nostru, care a leşinat în timpul schimbului 1, cand isi îndeplinea activităţile obişnuite postului de lucru.

După instalarea starii de leşin, angajatului nostru i s-a acordat imediat asistenta medicala de catre personalul abilitat din cadrul Cabinetului Medical din incinta fabricii. Simultan, a fost chemată ambulanţa, care a sosit în aproximativ 15 minute. În tot acest timp, personalul medical a efectuat toate protocoalele medicale impuse de acest caz. Angajatul nostru a fost apoi transportat de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă într-un interval de aproximativ 10 minute.

Echipa de management a fabricii alaturi de personalul medical din incinta Yazaki Ploieşti a depus tot efortul in această situaţie pentru  a oferi angajatului nostru cea mai bună ingrijire.

Yazaki cooperează pe deplin cu autorităţile locale, oferindu-le tot suportul solicitat pe durata acestei investigaţii. Întrucât aceasta este o investigaţie în curs şi pentru a proteja confidenţialitatea angajatului nostru, nu putem furniza informaţii suplimentare despre acest incident.

Din păcate, se pare ca exista speculaţii în mass-media despre circumstanţele care înconjoară acest eveniment nefericit. Prin urmare, va aducem la cunostinta cele de mai-sus.

Va multumim,

 

Managementul Yazaki Romania  “