Şoferiţă prinsă divulgând date false de identificare

 

          În timpul exercitării atribuţiilor în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, un echipaj de poliţişti locali a sesizat în cursul zilei de marţi, 25 iunie 2019, în jurul orei 17.00, cum şoferul unui autovehicul marca Mecedes nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier “Acces interzis”, oprind neregulamentar pe strada Ştefan Greceanu.

Poliţiştii locali au procedat la legitimarea conducătoarei auto, care a relatat faptul că nu are asupra ei permisul de conducere, comunicând verbal datele de identificare. În urma verificării autorizaţiei provizorii de circulaţie s-a constatat că aceasta era expirată.

Astfel, la faţa locului a fost solicitată prezenţa lucrătorilor Biroului Rutier al Poliţiei Municipale, moment în care şoferiţa a declarat că datele de identificare furnizate iniţial aparţineau surorii sale.

Numita U.G., de 30 ani, cu domiciliul în oraşul Urlaţi a fost sancţionată contravenţional de poliţiştii locali pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind preluată de agenţii Poliţiei Municipale pentru continuarea cercetărilor.

 

Sursa si foto: Politia Locala Ploiesti