Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală”,scoate la iveală denunţurile obţinute sub presiune şi martori mincinoşi
Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achiziţiilor publice efectuate la Poliţia Locală Ploieşti continuă în instanţele prahovene fără să-şi găsească soluţia finală. Asta şi pentru faptul că „uneltele” de lucru ale procurorului exclus din magistratură, Negulescu Mircea, zis Portocală, zis Zdreanţă, chemaţi ca martori în instanţă, se contrazic în propriile minciuni în acest dosar „fabricat” doar din „fetişurile” faţă de Cristinel Toader (foto stânga), fost director al Poliţiei Locale Ploieşti şi Cezar Stoichiciu (foto dreapta), fost şef la Achiziţii în cadrul aceleiaşi instituţii.
Aşadar, uneltele utilizate ca martori mincinoşi, martori acoperiţi sau înregistrările ambientale ilegale, în diverse dosare penale, pentru „fetişurile” neprocurorului Negulescu, apar şi în acest caz. Asta în timp ce curg pe bandă rulantă clasările în dosarele inventate de fostul procuror „Portocală”, fără să existe probe sau fapte penale.