Antreprenorială Studenţească din cadrul UPG  din Ploieşti derulează proiectul „SAS-UPG- MMotor de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale

Societatea Antreprenorială Studenţească din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice derulează proiectul „SAS-UPG- Motor de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale ale tinerilor SMART”, finanţat de Consiliul Naţional pentru Finanţarea Învăţământului Superior, Fondul de Dezvoltare Instituţională.

Scopul proiectului este dezvoltarea capacităţii viitorilor antreprenori de a elabora planuri de afaceri viabile în vederea pregătirii dinamice pentru piaţa muncii. Studenţii participanţi la proiect au posibilitatea să-şi continue dezvoltarea personală în domeniul antreprenoriatului în cadrul SAS-urilor care funcţionează în învăţământul superior, contribuind la  sustenabilitatea proiectelor viitoare, derulate de SAS-urile universitare.

 

CONCURSUL NAŢIONAL STUDENŢESC

„SIMULATORUL DE BUSINESS - Educaţie managerială prin educaţie digitală în mediul academic”

 

            Vor intra in competiţie directă echipe de studenţi de la centrele universitare din ţară. Concursul se va desfăşura pe platforma de simulare on-line SimTeam, platformă utilizată pentru evaluarea şi antrenarea abilităţilor manageriale, pe baza unor scenarii privind desfăşurarea activităţii unei organizaţii economice.

Participanţii îşi pot îmbunăţăţi:

·        capacitatea de a lua decizii în condiţii de stress;

·        abilitatea de a coordona şi conduce o echipă;

·        capacitatea de a diagnostica un context şi de a adopta soluţii adecvate;

·        abilităţile de leader şi cele de adept proactiv;

·        delegarea şi comunicarea în cadrul echipei.

 

 

PARTENER: Exelo Training & Development                              

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm miercuri, 21 noiembrie 2018, începând cu ora 11:00, în Amfiteatrul AP9 al Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, la deschiderea oficială a evenimentului.