Avocatul Răzvan Toma Stănciulescu, propus pentru a prelua funcţia de preşedinte al Asociatiei “Prahova in actiune “

Preşedintele Asociaţiei "Prahova în Acţiune", conf. univ. dr. Mihai Apostolache, a anunţat că îl va propune pe avocatul Răzvan Toma Stănciulescu pentru preluarea acestei funcţii şi pentru a duce mai departe obiectivele organizaţiei care, în numai câteva luni de la înfiinţare, a cunoscut o evoluţie remarcabilă şi a reuşit să deruleze proiecte cu impact semnificativ la nivelul comunităţii şi pe planul administraţiei locale.

"Cineva spunea astăzi dimineaţă, în cadrul unei întâlniri, că este bine să formezi lideri, dar dacă nu dispui de foarte mult timp, să îi descoperi şi să le pui la dispoziţie cadrul de manifestare plenară. Astăzi am luat decizia de a oferi şansa de a conduce Asociaţia Prahova în Acţiune unui om care mi-a demonstrat în toată perioada de când a devenit membru şi până în prezent că este un lider: Avocatul Răzvan Toma Stănciulescu", a anunţat conf. univ. dr. Mihai Apostolache, menţionând că va rămâne în echipa asociaţiei ca preşedinte fondator şi coordonator al proiectului "Pregătit pentru a realiza ceva măreţ!", program gratuit de pregătire dedicat prahovenilor dornici să se implice în viaţa comunităţii locale, precum şi aleşilor locali.
Adunarea Generală a Asociaţiei "Prahova în Acţiune" se va reuni săptămâna viitoare pentru validarea propunerii lansate de actualul preşedinte.

Asociaţia "Prahova în Acţiune" a fost creată ca o platformă civică şi a reuşit, în câteva luni, să devină "o comunitate închegată, hotărâtă să realizeze lucruri măreţe în Ploieşti şi în judeţul Prahova Sunt mândru de acest proiect, sunt mândru de oamenii cu care am pornit acest proiect şi de cei care s-au alăturat proiectului pe parcurs! Am dorit să arăt că se poate şi altfel, că putem să susţinem o cauză comună, că putem să aducem profesionalism, frumuseţe, dinamism, căldură şi bucurie în spaţiul public", a mai punctat conf. univ. dr. Mihai Apostolache.

Pe lângă Programul "Pregătit pentru a realiza ceva măreţ!", în cadrul căruia, pe 16 noiembrie, va începe cea de-a şasea sesiune de cursuri, Asociaţia a mai propus şi derulat, la nivel local, acţiuni precum "Târgul urban de ateliere" (VEZI DETALII), "LICEENI@WORK" sau "Tocuri pe biciclete".
Mai trebuie subliniat şi că, datorită programului gratuit de pregătire "Pregătit pentru a realiza ceva măreţ!", conf. univ. dr. Mihai Apostolache a adus deja, în atenţia opiniei publice, mai multe cazuri de abuzuri la nivelul administraţiilor locale din judeţ (vezi detalii AICI şi AICI).

Sursa: http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/administratie/asociatia-prahova-in-actiune-intra-intr-o-noua-etapa-avocatul-razvan-toma-stanciulescu-propus-pentru-a-prelua-functia-de-presedinte-22499