IMPORTANT.Cum poţi scăpa de hărţuirea recuperatorilor de creanţe

Multe persoane intră în rândul datornicilor din diverse motive, iar odată ajunşi în acele situaţii şi fără să fie foarte bine informaţi despre legislaţia în vigoare riscă să piardă totul doar pentru că nu ştiu legea, nu îşi cunosc drepturile sau nu cunosc căile de apărare în favoarea lor.

Creditele acordate de bănci au creat mari-probleme consumatorilor, deoarece cadrul legal favorabil le-a permis recuperatorilor de credite să facă abuzuri şi să hărţuiască la propriu clienţii care au întârziat cu ratele. Desigur, toate aceste comisioane, dobânzi au fost prevăzute în contractul iniţial semnat de amble părţi, însă în urma proceselor intentate de clienţi instanţele judecătoreşti au constatat că s-au aplicat clauze abuzive. Instituţiile abilitate NU au intervenit la timp şi, pe piaţa din România, s-a ajuns la aberaţii în care un credit e rambursat la o valoare de 10 ori mai mare decât suma accesată iniţial.

Pentru tot mulţi români, plata creditelor a devenit o povară prea mare, mai ales în ultimii ani, iar executarea silită a devenit o traumă întrucât firmele de recuperare mizează foarte mult pe latura psihologică. O executare silită nu mai poate fi anulată decât printr-o hotărâre judecătorească. Din fericire, sunt tot mai multe cazuri în care persoanele fizice, care au încheiat contracte de credit, reuşesc în instanţa să obţină victorii în lupta cu băncile.

Sumele solicitate de bancă sau de recuperatorii de creanţe sunt nejustificat de mari, raportat la ceea ce credea persoana respectivă că ar mai avea de plătit. Nu li se explică cum s-a ajuns la acea sumă!

Cel mai important lucru pe care poţi să-l faceţi în situaţia în care aveţi un credit bancar şi neclarităţi în privinţa ratelor lunare sau sunteţi executat silit, este săAPELAŢI LA UN SPECIALIST!

Firma noastră de consultanţă financiar-bancară te poate şterge din Biroul de Credit sau, după caz, te poate reprezenta în cazul unei popriri sau executări silite. Te putem ajuta prin ştergerea istoricului negativ din Biroul de Credit, iar după ştergere, te susţinem în a obţine un credit sau o refinanţare avantajoasă. De asemenea, dacă doreşti, te putem ajuta şi în a găsi bunuri imobiliare prin noul credit obţinut sau, după caz, în a găsi cea mai bună soluţie pentru firma ta. Detalii AICI.

Suntem o echipă de oameni inimoşi, cu experienţă în domeniul juridic şi financiar bancar care au decis să lucreze împreună pentru a soluţiona problemele întâmpinate de clienţi în relaţiile cu băncile şi nu numai. Lucrăm pentru a oferi oamenilor un sprijin efectiv în aceasăa societate. Orice om are nevoie de ajutor şi de sprijin pentru rezolvarea problemelor financiar bancare , iar noi suntem o soluţie adaptată nevoilor clienţilor noştri.

Prin proceduri legale şi cunoscând abuzurile din sistem, ne sprijinim clienţii pentru a ieşi din situaţii dezavantajoase şi a reveni la normal, indiferent de adversar (companii, instituţii bancare sau institutii de stat).

Echipa noastră de specialişti îşi desfăşoară activitatea la nivelul întregii ţări, avand experienţă în gestionarea situaţiilor juridice pentru clienţi din toate regiunile României.
Avem reprezentanţi în regiunile centrale ale ţării, fiind dispuşi să vi sa alăture în înţelegerea şi soluţionarea conflictelor de natură juridică întâlnite.

UNDE NE GĂSIŢI ?

Ploiesti, Prahova, str. Paris nr.5

 0739842448

 0739842479

 0739842439

contact@radierebiroucredite.ro