SAS-UPG- Motor de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale ale tinerilor SMART”

 

Societatea Antreprenorială Studenţească din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice derulează proiectul „SAS-UPG- Motor de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale ale tinerilor SMART”, finanţat de Consiliul Naţional pentru Finanţarea Învăţământului Superior, Fondul de Dezvoltare Instituţională.

Scopul proiectului este dezvoltarea capacităţii viitorilor antreprenori de a elabora planuri de afaceri viabile în vederea pregătirii dinamice pentru piaţa muncii. Studenţii participanţi la proiect au posibilitatea să-şi continue dezvoltarea personală în domeniul antreprenoriatului în cadrul SAS-urilor care funcţionează în învăţământul superior, contribuind la creşterea valorii  proiectelor viitoare, derulate de SAS-urile universitare.

Agenda activităţilor derulate în proiect luni, 22 octombrie 2018:

§        conferinţa de presă şi inaugurarea spaţiului dedicat proiectului, sala IP8 ->  11:30-12:00;

§     workshop-ul „Antreprenoriat şi Dezvoltarea Afacerilor pentru IMM-uri”, cu participarea unor antreprenori de succes, amfiteatrul AP9->  12:00-13:30;

§     programul de coaching pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, în vederea elaborării planurilor de afaceri pentru obţinerea de finanţare nerambursabilă, cu aplicabilitate pentru programul START-UP NATION, amfiteatrul AP9->  începând cu orele 14:00.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm luni, 22 octombrie 2018, ora 11:30, în sala IP8, să participaţi la conferinţa de presă şi la lansarea oficială a proiectului. Folosim această ocazie pentru a vă transmite încă odată cele mai bune gânduri ale noastre!

 

Echipa de proiect

Conf. univ. dr. Oprea Gabriela- Manager de proiect

Prof. univ. dr. ing. ec. Buzoianu Angela Daniela-  Responsabil cu monitorizarea şi controlul permanent al activităţilor

Conf. univ. dr. Pătraşcu Aura- Responsabil cu resursele umane implicate în pregătirea şi implementarea proiectului

Prof. univ. dr. Rădulescu Irina- Responsabil consiliere şi orientare profesională

Lector univ. dr. Mihai Valia- Responsabil financiar şi achiziţii publice

Lector univ. dr. Oţelea Mihaela- Responsabil cu promovarea proiectului