Copiii şi adolescenţii din Ploieşti pot participa începând cu anul şcolar 2018 - 2019 la cursurile de programare şi robotică Logiscool de la ei din oraş

Logiscool România deschide prima şcoală de programare şi robotică pentru a fi mai aproape de copiii şi adolescenţii care îşi doresc să înveţe programare şi robotică.

Află cum va decurge noul an şcolar, care sunt costurile şi cum reuşeşte Logiscool să îi înveţe pe copii programare şi robotică prin joacă.

Unde s-a deschis prima Şcoală Internaţională Logiscool în Ploieşti

După ce prima şcoală deschisă a avut peste 300 de participanţi la primul semestru şi la Taberele Urbane, Logiscool s-a extins rapid şi a ajuns în Ploieşti.

Începând cu toamna aceasta, copiii şi adolescenţii vor putea începe cursurile de programare şi robotică la una dintre noile şcoli deschise în zonă.

Prima şcoală din Ploieşti este situată pe Strada Mărăşeşti, nr. 285 B, Ploieşti (Centrul de Excelenţă pentru Tineri).

Structura noului an şcolar

Primele cursuri încep pe 24 septembrie 2018. O dată pe săptămână, elevii vor face un curs de 90 de minute în grupe potrivite intereselor şi vârstelor.

Orarul şcolii este:

●        În zilele săptămânii: 10:00 am, 2:00 pm, 4:30 pm, 6:10 pm

●        Sâmbăta: 9:30 am, 11:30 am

Program de Lecţii Demonstrative gratuite

Înainte de începerea cursurilor, părinţii şi copiii pot participa gratuit la Lecţii demonstrative, pentru a înţelege mai bine activităţile viitoare.

Astfel, şcoala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul şi este primul pas al copiilor spre a afla dacă le-ar plăcea sau nu acest domeniu.

Pentru părinţi, lecţia demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool şi despre metoda de învăţare aplicată, dar şi momentul unde pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Cât costă cursurile la Logiscool Ploieşti

Cursurile costă între 290 de lei pe lună, însă cei înscrişi pot beneficia de diferite reduceri. Părinţii care achită integral semestrul la început beneficiază de reduceri. De asemenea, Logiscool oferă reduceri pentru grupuri, dar şi pentru fraţi şi surori.

 

Logiscool oferă o platformă educaţională proprie, pe care copiii o pot accesa şi acasă

Pe lângă curricula proprie, Logiscool are şi o platformă educaţională proprie pe care orice elev al şcolii o poate accesa chiar şi de acasă.

Astfel, copiii sunt mereu conectaţi cu ceea ce se întâmplă la şcoală şi pot reveni asupra cursurilor ori de câte ori simt nevoia.

 

Cine sunt elevii Logiscool România

Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste de peste 7 ani, care îşi doresc să afle mai multe despre programare şi robotică, dar şi pentru cei care acum sunt la început de drum în acest domeniu.

Cursanţii sunt împărţiţi în grupe de câte 6-12 copii, pentru a crea un mediu prietenos şi pentru a primi toată atenţia de care au nevoie în timpul orelor de curs.