“Prahova în acţiune”, un proiect pentru comunitatea locală

Miercuri, 5 septembrie a.c., la sediul Asociaţiei “Prahova în acţiune “ ( Str. Democraţiei nr.56, bloc H5, parter ) a avut loc o conferinţă de presă prin care au fost prezentate în linii mari proiectele acestei asociaţii.

„Scopul asociaţiei este acela de iniţiere, promovare şi susţinere de proiecte şi iniţiative, precum şi promovarea şi susţinerea de oameni de valoare în vederea dezvoltării comunităţii prahovene. Am început primele acţiuni în luna aprilie când am dat startul programului „Pregătit pentru a realiza ceva măreţ”. Este un program gratuit de pregătire dedicat persoanelor dornice să se implice în viaţa comunităţii locale şi de asemenea aleşilor locali. Am considerat că se impune realizarea unui astfel de program pentru că am tot constatat o anumită stare de blazare în comunitatea ploieşteană, dar şi prahoveană”, a spus Mihai Apostolache, preşedintele Asociaţiei Prahova în Acţiune.

„Scopul nostru este de a revitaliza comunitatea ploieşteană, iar o revitalizare fără membrii ei nu este posibilă”, a completat Răzvan Stănciulescu, preşedintele Asociaţiei Prahova în Acţiune - filiala Ploieşti.

„Se vor organiza ateliere cu diverse teme, în care copiii vor avea şansa să cunoască activităţi din mai multe domenii şi/sau să le practice pentru o perioadă determinată de timp (30 min/1h, în funcţie de decizia fiecărui profesor). Copiii vor avea posibilitatea să se înscrie şi să participe la mai multe ateliere pe parcursul evenimentului”.

Vă reamintim că în data de 30 august a.c., Asociaţia “Prahova în acţiune “a organizat primul eveniment public „Tocuri pe biciclete”, eveniment realizat de Cristina Toma Cochinescu, această acţiune având succes, cu participarea a 100 femei.

Al doilea eveniment, luna aceasta.

Pe 22 septembrie a.c., Asociaţia Prahova în Acţiune (filiala Ploieşti) va organiza, în zona centrală - Târgul urban de ateliere, târg la care vor participa 30 de ateliere de artizanat, hand made, arta, etc.

“Prahova în acţiune “, are şi alte două sedii, unul în cartierul ploieştean Malu Roşu, al doilea în municipiu Campina.

Două dintre programele iniţiate sunt „Pregătit pentru a realiza ceva măreţ!" şi Campania „100 de exemple bune pentru România Centenară!".

 

Cei care doresc să afle mai multe informaţii despre aceasta asociaţie pot afla de AICI

Video:www.observatorulph.ro