Eveniment caritabil. Zâmbete şi emoţii la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari
Sâmbăta 7 iulie a.c., la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mări a avut loc evenimentul caritabil “Un zâmbet pentru bunicii noştri “, un spectacol plin de emoţii, zâmbete şi distracţie, din care nu au lipsit muzica, dansul şi demonstraţii de kickboxing.
Evenimentul a fost deschis de sportivii de la ACS Dinamo Victoria Ploieşti (secţia de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM) cu o demonstraţie de arte marţiale, apoi a continuat cu demonstraţie de zumba, un moment de tarabane, muzica live şi dans.
Nici ploaia nu a reuşit să oprească evenimentul.
Deşi la mijlocul evenimentului a început ploaia torenţială şi furtuna, evenimentul a continuat în interiorul centrului social, cei prezenţi bucurându-se în continuare de momentele speciale oferite de artiştii invitaţi.
Atmosferă a fost creată şi întreţinută de:
Larisa Necula, Crina şi Alin David, Amalia Andreea Dobre, Ciprian şi Antonia Duda, Lavinia Bănica, Fabiana Vuta, Leonard Dedu, Fratele Tase, Dudu Rădulescu, Antonio Gabriel, Elena Ene, toboşarii de la Organizaţia Umanitară Concordia România. Zumba cu Ancuţa şi trupa Happy Dance.
Organizatori: Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari, Ciprian Ardeleanu TEAM (ACS Dinamo Victoria Ploieşti) şi Info Ploieşti City în colaborare DJ Kabal.
Parteneri foto: Puffy’s Art, PhotoStudio Ploieşti.
Parteneri: HAD Security Alert şi Consiliul Judeţean Prahova.
Sponsori: Cabinet individual de arhitectura Andra Mihaela Georgescu, Curăţenie Prahova, H2On.ro.
Sonorizare: http://lucky-wedding.ro/
Partener media: Valea Prahovei TV.
Galerie foto şi video AICI
FOTO: Pufy Art (Cosmin Necula)