Comunicat Politia Locala Ploiesti . O minora a fugit de acasa

Minoră fugită de acasă

În cursul zilei de marţi, 15.05.2018, în jurul orei 09.30, un echipaj al Poliţiei Locale Ploieşti s-a deplasat în Parcul Municipal Vest, în urma unei sesizări transmise de agentul de pază prin dispeceratul instituţiei cu privire la faptul că o minoră se află de mai multe ore în zonă.

În urma celor semnalate, la faţa locului poliţiştii locali au identificat-o pe numita B.A.I., de 12 ani, care le-a relatat că în cursul dimineţii, în jurul orei 04.00, a plecat de acasă din cauza unor discuţii în familie.

Poliţiştii au luat legatura cu părinţii, care au preluat minora de la sediul Poliţiei Locale Ploieşti.

Telefon furat într-un parc din Ploieşti

 

În cursul serii de duminică, 13 mai 2018, în jurul orei 19.30, un echipaj mobil al Poliţiei Locale Ploieşti, care se afla în timpul executării serviciului de patrulare, a observat pe strada Bobâlna o persoană de sex feminin însoţită de un minor, ce se aflat într-o vădită stare de agitaţie. Aceasta le-a relatat faptul că fiului său i-a fost furat telefonul mobil marca iPhone, în timp ce se afla în parcul Mihai Eminescu, suspectele fiind trei tinere însoţite de doi copii minori.

Poliţiştii locali au procedat la verificarea zonei, iar la intersecţia străzilor Bobâlna cu Veronica Micle, au identificat grupul descris de către persoanele vătămate. În urma legitimărilor, au fost identificate A.C.A. şi B.A., ambele cu vârsta de 19 ani, precum şi P.E.R., de 23 ani, prima dintre acestea recunoscându-şi fapta. Telefonul mobil a fost înmânat păgubitei, care a refuzat să depună plângere la Poliţia Municipală pentru efectuarea de cercetări.