Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova Anunţă Sesiunea de Alegeri pentru Biroul Executiv şi Departamente

Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova este unica structură de reprezentare a elevilor la nivel judeţean. Aceasta militează pentru o educaţie incluzivă de calitate, pentru respectarea drepturilor elevilor, prevăzute în Statutul Elevului, şi pentru conturarea unui sistem educaţional calitativ, centrat pe nevoile actuale ale tinerilor.

Suntem structura reprezentativă a 100.000 de elevi prahoveni şi urmărim, prin intermediul consiliilor şcolare ale elevilor, să comunicăm cât mai des cu colegii noştri, astfel încât să găsim împreună soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii actului educaţional. Suntem constant la dispoziţia elevilor pentru a îi ajuta în rezolvarea problemelor sesizate şi, de asemenea, îi susţinem în implementarea ideilor fezabile de proiecte cu rezultate palpabile.

Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova anunţă deschiderea sesiunii de alegeri pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Biroului Executiv şi Departamentele sale. În perioada 9-14 noiembrie, elevii din Prahova sunt încurajaţi să îşi depună candidaturile şi să facă parte din mişcarea de reprezentare a elevilor prahoveni.

Acesta este momentul ideal pentru tinerii pasionaţi de schimbările semnificative în sistemul de învăţământ să îşi facă vocea auzită. Posturile disponibile sunt următoarele:

  • Preşedinte

  • Un post vacant de Vicepreşedinte

  • Un post vacantabil de Vicepreşedinte

  • Director al Departamentului pentru învăţământul gimnazial

  • Director al Departamentului pentru integrarea grupurilor vulnerabile şi a celor etnice.

De asemenea pentru a răspunde nevoilor potenţialilor candidaţi pe data 10 noiembrie vom organiza un atelier prin care aceştia pot afla cum să redacteze documentele necesare candidaturi.

Candidaturile pot fi depuse în perioada menţionată, iar procesul de votare va avea loc în luna noiembrie. Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova încurajează tinerii să se implice activ în procesul de reprezentare şi să contribuie la îmbunătăţirea sistemului de învăţământ din judeţul nostru.

Pentru mai multe informaţii şi detalii despre procesul de candidatură, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: prahova@consilulelevilo.ro

Comunicat  Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova