Comunicat PELUZA LATINĂ .Precizări despre incidentele din Grecia
 
În urma tuturor informaţiilor apărute în presa avidă de senzaţional, dorim să facem următoarele precizări: 
În cursul acestei dimineţi la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia, grupul ce se deplasa la meciul Olympiakos - Genk, a fost oprit pentru un control de către poliţia elenă. Ulterior controlului, aceştia au fost reţinuţi, datorită unui briceag găsit în punga cu mâncare şi a unui patent în trusa de scule a maşinii închiriate. 
Restul lucrurilor apărute în poza transmisă de către mass-media reprezintă articole vestimentare (tricou, eşarfe) şi spray-uri care nu sunt interzise nicăieri în lume.
Dezaprobăm în totalitate ştirile potrivit cărora băieţii mergeau în Atena să se bată cu fanii greci sau să comită alte infracţiuni.
În aceeasi măsură considerăm reţinerea acestora un abuz din partea autorităţilor greceşti şi o încalcare totală a drepturilor omului. Ca de obicei, poliţia, indiferent de ţară doreşte să îşi acopere incompetenţa dovedită în urmă cu câteva zile, făcând exces de zel pentru o pungă de mâncare şi un patent.
Vă reamintim faptul ca persoanele în cauză au fost reţinute in jurul orei 04:00, neavând acces la apă potabilă sau hrană.
În prezent au fost apelate toate căile legale pentru a se face dreptate baieţilor şi a reveni cu bine acasă.
LIBERTATE PENTRU SUPORTERI! KNOT LIBER!