22-23 iulie 2023.O parte din rezultatele controalelor din trafic
La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 9.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Bulevardul Nicolae Bălcescu au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani.
În urma verificării documentelor autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie figurează ca fiind expirată.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
 
La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti Scăeni, în timp ce executau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN1A au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânără în vârstă de 21 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul condus de către aceasta nu figurează ca fiind înmatriculat în circulaţie.
Şi în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
 
La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 2.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiu.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 07.00, tot poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră în municipiu au oprit, pentru control, pe strada Muscelului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Berceni. 
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. 
 
La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 00.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti Scăeni, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă au oprit, pentru control, pe Drumul Naţional 1 A, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din oraş. 
Întrucât la înmânarea documentelor solicitate conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
Şi în această cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ